Εκδήλωση με θέμα «Ηλεκτροκίνηση: τεχνολογικές εξελίξεις και προοπτικές ελληνογερμανικής συνεργασίας»

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ΜΕΡΟΣ Α΄ HNBEBAvaria

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ΜΕΡΟΣ Β’ HNBEBavaria

Το Δίκτυο Ελλήνων Επιχειρηματιών και Στελεχών Επιχειρήσεων Βαυαρίας (Hellenic Network of Business and Executives in Bavaria – HNBE-Bavaria), σε συνεργασία με το Γραφείο ΟΕΥ του Γενικού Προξενείου Μονάχου και την Ένωση Ελλήνων Επιστημόνων (Club Griechischer Akademiker), διοργανώνει στις 15 Απριλίου 2021 διαδικτυακή θεματική εκδήλωση με θέμα «Ηλεκτροκίνηση: τεχνολογικές εξελίξεις και προοπτικές ελληνογερμανικής συνεργασίας».

Σκοπός της εκδήλωσης είναι αφενός η ενημέρωση σχετικά με τις τεχνολογικές εξελίξεις και την ανάπτυξη υποδομών στον τομέα της ηλεκτροκίνησης και αφετέρου η ανάδειξη πρωτοβουλιών και δράσεων ελληνογερμανικής επιχειρηματικής και επιστημονικής συνεργασίας στον συγκεκριμένο τομέα στην Ελλάδα.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν σημαντικοί θεσμικοί και επιχειρηματικοί παράγοντες, μεταξύ των οποίων οι Αλεξάνδρα Σδούκου, Γενική Γραμματέας Ενέργειας, Δημήτρης Παπαστεργίου, Πρόεδρος Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και Δήμαρχος Τρικκαίων, Prof. Ulrich Hermann, CEO Next.e.GO Mobile SE, Dr. Michael Nikolaides, Senior Vice President Engines and E-Powertrain, BMW Group, και Βασίλης Ντάνιας, General Manager, Beat / FREE NOW Greece.

Το πρώτο μέρος της εκδήλωσης θα περιλαμβάνει συζήτηση σε πάνελ, το οποίο συντονίζει ο καθηγητής του Πολυτεχνείου Μονάχου TUM κ. Κωνσταντίνος Αντωνίου, με θέμα τις τεχνολογικές εξελίξεις και ανάπτυξη υποδομών στον τομέα της ηλεκτροκίνησης.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης θα παρέμβουν εκπρόσωποι γερμανικών και ελληνικών εταιρειών που σχεδιάζουν ή αναπτύσσουν ήδη επιχειρηματικές και επενδυτικές πρωτοβουλίες στο συγκεκριμένο τομέα, ειδικοί σε θέματα ηλεκτροκίνησης, καθώς και στελέχη των παρόχων ηλεκτρικής ενέργειας που θα υποστηρίξουν τις υποδομές για την κυκλοφορία και τη φόρτιση ιδιωτικών αλλά και δημοσίων ηλεκτρικών οχημάτων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση σε ζωντανή μετάδοση (live streaming) στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δικτύου ελλήνων επιχειρηματιών και στελεχών επιχειρήσεων (HNBEB) και συγκεκριμένα στο Facebook (https://www.facebook.com/Hellenic-Network-of-Business-Executives-Bavaria-HNBEBavaria-103367584865300) Zoom link: https://us02web.zoom.us/j/85327163867?pwd=NTZFRmxJdlZDWlNaL1N0dHBNbUxkQT09

Agenda – Ηλεκτροκίνηση

Πρόσκληση συμμετοχής στο Δίκτυο

Επικεντρώνεται σε επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων