Ελληνογερμανική Ημέρα για Οικονομία και Επενδύσεις στις 13.10.2020

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο διοργανώνει στις 13 Οκτωβρίου ψηφιακή εκδήλωση με θέμα << Ελληνογερμανική Ημέρα για την Οικονομία και τις Επενδύσεις>>.

Η διαδικτυακή αυτή εκδήλωση θα εστιάσει στους ελκυστικούς για ξένες επενδύσεις κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπως αναλύονται σε σχετική μελέτη του ΙΟΒΕ, καθώς και σε μεγάλες στρατηγικές επενδύσεις, οι οποίες δίνουν ώθηση στην επιχειρηματικότητα και ενισχύουν την απασχόληση.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης προγραμματίζονται ψηφιακές Β2Β συναντήσεις μεταξύ γερμανικών και ελληνικών επιχειρήσεων με στόχο τη σύναψη νέων εμπορικών και επιχειρηματικών συνεργασιών.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνουν ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Ν. Παπαθανάσης, ο πρέσβης της Ο.Δ .Γερμανίας Dr. E. Reichel, ο πρόεδρος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου κ. Κ. Μαραγκός, ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Ι. Τσακίρης, ο υφυπουργός Οικονομικής Διπλωματίας και Εξωστρέφειας κ. Κ. Φραγκογιάννης, ο Γενικός Διευθυντής του ΙΟΒΕ κ. Ν. Βέττας και ο Διευθυντής του Διεθνούς Δικτύου των Διμερών Γερμανικών Επιμελητηρίων κ. Β. Leipold.

Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο Δρ. Α. Κελέμης, Γενικός Διευθυντής του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου.