Πρόσκληση συμμετοχής στη ψηφιακή εκδήλωση “Ελληνοβαυαρική συνεργασία στους τομείς βιοτεχνολογίας και βιοεπιστημών”στις 17.3.2022

Το Δίκτυο Ελλήνων Επιχειρηματιών και Στελεχών Επιχειρήσεων Βαυαρίας (Hellenic Network of Business and Executives in Bavaria – HNBE-Bavaria), σε συνεργασία με το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων του Γενικού Προξενείου Μονάχου, το  Elevate Greece – Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας, το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, και τη Λέσχη Ελλήνων Επιστημόνων (Club Griechischer Akademiker)., συνδιοργανώνει στις 17 Μαρτίου 2022 διαδικτυακή θεματική εκδήλωση με θέμα «Ελληνοβαυαρική συνεργασία στους τομείς βιοτεχνολογίας και βιοεπιστημών».

Η προγραμματιζόμενη εκδήλωση απευθύνεται σε επιστήμονες, ερευνητικούς φορείς και επιχειρήσεις από Ελλάδα, Βαυαρία και Βάδη Βυρτεμβέργη με στόχο την προώθηση της ελληνογερμανικής ερευνητικής και επιχειρηματικής συνεργασίας στον ανωτέρω τομέα, καθώς και την ανάπτυξη διαύλου αμφίδρομης επικοινωνίας με στελέχη ελληνικής καταγωγής που κατέχουν θέσεις ευθύνης στον συγκεκριμένο τομέα στη Βαυαρία και Βάδη Βυρτεμβέργη.

Η εκδήλωση ξεκινάει στις 16.00 ώρα Γερμανίας και θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Zoom με στοιχεία σύνδεσης: 

https://us02web.zoom.us/j/82536483507?pwd=QnZ0VVNNSzNQOUsreGp5bVRObENuQT09

Meeting ID: 825 3648 3507
Passcode: 360870


Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να την παρακολούθησαν και σε ζωντανή μετάδοση από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δικτύου ελλήνων επιχειρηματιών και στελεχών επιχειρήσεων (HNBEB).

Επισυνάπτεται αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης. Για περαιτέρω διευκρινίσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στο email : info@hnbebavaria.eu ή στο +49(0)1797565505.

Με την ευκαιρία της ανωτέρω ψηφιακής εκδήλωσης που διοργανώνει το Δίκτυο και ενόψει ανάλογων εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στο προσεχές μέλλον, καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων να εγγραφούν στο Δίκτυο και να αποστείλουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους, προκειμένου  να ενημερώνονται άμεσα για εκδηλώσεις και δράσεις που αναλαμβάνει το Δίκτυο, σε συνεργασία και με άλλους φορείς, καθώς και για άλλα θέματα ελληνοβαυαρικού ενδιαφέροντος από την τρέχουσα οικονομική και επιχειρηματική επικαιρότητα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *