Διαδικτυακό σεμινάριο

Διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα <<προϋποθέσεις και προδιαγραφές για την εξαγωγή νωπών, μεταποιημένων και τυποποιημένων φρούτων στη Γερμανία>> στις 26.11.2020

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, σε συνεργασία με τα Γραφεία ΟΕΥ Γερμανίας, την Τράπεζα Πειραιώς και τη BASF Ελλάς ΑΒΕΕ, διοργανώνει στις 26 Νοεμβρίου διαδικτυακό σεμινάριο (webinar) με αντικείμενο τις προϋποθέσεις και προδιαγραφές για την εξαγωγή νωπών, μεταποιημένων και τυποποιημένων φρούτων στη Γερμανία.

Στόχος του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση των ελλήνων εξαγωγέων φρούτων για τις προϋποθέσεις εισαγωγής των προϊόντων τους στη γερμανική αγορά (κανόνες σήμανσης, συσκευασίας, τυποποίησης), αλλά και η παρουσίαση στους γερμανούς εισαγωγείς της εξαγωγικής δυναμικής του συγκεκριμένου κλάδου.

Ως ομιλητές έχουν προσκληθεί στην τηλεδιάσκεψη εξειδικευμένοι έλληνες εμπειρογνώμονες και εξαγωγείς που θα παρουσιάσουν διεξοδικά τον κλάδο φρούτων στη χώρα μας, καθώς και εισαγωγείς φρούτων στη Γερμανία.

Μεταξύ των ομιλητών από τη Γερμανία περιλαμβάνεται το μέλος του Δικτύου μας Θεόφιλος Ευθυμιάδης, εκπρόσωπος της εταιρείας Efti- Frucht GmbH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *