Πρόσκληση συμμετοχής στη ψηφιακή εκδήλωση “Ελληνοβαυαρική συνεργασία στον τομέα του real estate”στις 9.3.2022

Το Δίκτυο Ελλήνων Επιχειρηματιών και Στελεχών Επιχειρήσεων Βαυαρίας (Hellenic Network of Business and Executives in Bavaria – HNBE-Bavaria), σε συνεργασία με το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο και το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων του Γενικού Προξενείου Μονάχου, συνδιοργανώνει στις 9 Μαρτίου 2022 διαδικτυακή θεματική εκδήλωση με θέμα «Ελληνοβαυαρική συνεργασία στον τομέα του real estate».

Η προγραμματιζόμενη εκδήλωση επιδιώκει να προσελκύσει γερμανικό επενδυτικό ενδιαφέρον για την ελληνική αγορά ακινήτων, και, παράλληλα, να ενημερωθούν άμεσα οι δυνητικά ενδιαφερόμενοι στη Βαυαρία από ελληνικούς φορείς και εξέχοντες παράγοντες της ελληνικής αγοράς σχετικά με το ισχύον πλαίσιο, τις δυνατότητες χρηματοδότησης και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στο συγκεκριμένο τομέα.

Στην εκδήλωση έχουν κληθεί να συμμετάσχουν ο κ. Γ. Πετράς από την ομάδα εργασίας silver economy του ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, η κα Χ. Αλυσανδράτου από το Enterprise Greece, η οποία και θα παρουσιάσει τα κίνητρα που προβλέπει το ισχύον επενδυτικό πλαίσιο, ο κ. Μ. Χριστοδούλου ιδρυτής της ειδικευμένης σε ελληνικά ακίνητα πλατφόρμας «Ferimmo», καθώς και μεγάλα ελληνικά και βαυαρικά γραφεία real estate με αξιόλογη διεθνή δραστηριότητα.

 

Η εκδήλωση ξεκινάει στις 16.00 ώρα Γερμανίας και θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Zoom με στοιχεία σύνδεσης: 

https://us02web.zoom.us/j/87918402673?pwd=REVCMDNGUUpOUWwrbmNqaXlqVXlWUT09

Meeting ID: 879 1840 2673
Passcode: 8109666

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να την παρακολούθησαν και σε ζωντανή μετάδοση από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δικτύου ελλήνων επιχειρηματιών και στελεχών επιχειρήσεων (HNBEB).

Επισυνάπτεται αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης. Για περαιτέρω διευκρινίσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στο email : info@hnbebavaria.eu ή στο +49(0)1797565505.

Με την ευκαιρία της ανωτέρω ψηφιακής εκδήλωσης που διοργανώνει το Δίκτυο και ενόψει ανάλογων εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στο προσεχές μέλλον, καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων να εγγραφούν στο Δίκτυο και να αποστείλουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους, προκειμένου  να ενημερώνονται άμεσα για εκδηλώσεις και δράσεις που αναλαμβάνει το Δίκτυο, σε συνεργασία και με άλλους φορείς, καθώς και για άλλα θέματα ελληνοβαυαρικού ενδιαφέροντος από την τρέχουσα οικονομική και επιχειρηματική επικαιρότητα.